Debarasare mobila, colectare mobila, transport mobila

Servicii profesionale de debarasari mobila Bucuresti, colectare mobila, evacuare mobila, transport mobila

Debarasare mobila - Efectuam debarasari in Bucuresti si zonele adiacente.

"Nimic nu se pierde, totul se transforma."

Echipa Mondo Move este constienta de schimbarile climatice care se produc din cauza poluarii, tocmai de aceea adopta o abordare ecologica in modul de desfasurare a activitatii, in conformitate cu standardele europene, prin urmare: electrocasnicele nefunctionale sunt transportate intr-un centru autorizat de reciclare, iar piesele vechi de mobilier care se afla in stare de functionare, vor fi transportate catre un loc special amenajat pentru reconditionarea acestora, iar ulterior, mobilierul va fi donat centrelor sociale sau direct familiilor ce provin din medii defavorizate.

Apelati la firma noastra de mutari pentru a beneficia de servicii profesionale de mutari mobila, transport mobila si debarasare mobila

debarasare mobila bucuresti
Solicita oferta personalizata

Debarasare mobila - Debarasare mobila Bucuresti - Evacuare mobila - Colectare mobila

In demersul continuu de perfectionare, de-a lungul timpului echipa si-a deprins anumite automatisme prin intermediul carora, operatiunile zilnice sa se desfasoare in siguranta, cu rapiditate, iar totodata in mod eficient. Toate acestea in incercarea ca serviciile oferite clientilor, sa poate fi caracterizate printr-un singur cuvant: “superlativ”.

Echipa este intotdeauna pregatita sa rezolve orice problema de ordin logistic pe care orice client o poate avea.

Echipa Mondo Move ofera de asemena servicii de depozitare ale bunurilor, spatiile de depozitare fiind de dimensiuni diferite intrucat sa satisfaca orice nevoie, acestea sunt dotate cu sisteme anti-incendiu si supravegheate 24/7, astfel obiectele dumneavoastra sunt in siguranta in permanenta.

Dezasamblare

Manipulare

Transport

Despre mondo move

Oferim servicii profesionale de mutari mobila, mutari locuinte, relocari sedii firme, debarasari si depozitari Bucuresti.

Adresa

bd Timisoara, 19, 061305 – Bucuresti

Luni-Sambata: 8-19

Social Media

Call Now Button
×