mutari locuinte

Servicii profesionale de transport mobila, transport marfa, mutari mobila, mutari locuinte, debarasare mobila si depozitare Bucuresti.

Mutari locuinte complet sau partial pe teritoriul Bucurestiului sau la nivel national

Semnificatia cuvantului “acasa”, se regaseste in fiecare obiect transportat.

mutare locuinta

Va mutati? Indiferent ca va schimbati adresa in Bucuresti sau oriunde altundeva pe teritoriul Romaniei, Mondo Move va este alaturi, oferindu-va servicii de la A la Z, din punctul A in punctul B, in siguranta, cu rapiditate si totodata in mod eficient.

mutari locuinte - Mondo Move

Mondo Move detine personal cu o vasta experienta in domeniul transporturilor, de la manipulatori pana la soferi. Echipa este intotdeauna pregatita, efectuand operatiuni de demontare/remontare cu echipament specializat.

mutare locuinta bucuresti

Echipa noastra cunoaste faptul ca bunurile pe care le transportam, au inainte de toate o valoare sentimentala, tocmai de aceea, siguranta reprezinta o prioritate, bunurile fragile fiind impachetate si etichetate corespunzator, pentru a nu exista nicio urma de indoiala.

Transport mobila Bucuresti - Mutari mobila Bucuresti - Debarasare mobila Bucuresti

Mutare locuinta Bucuresti – Solicitati gratuit oferta personalizata in functie de: program, nevoi, buget si preferintele dumneavoastra. In cel mai scurt timp, veti fi contactat de un expert in logistica pentru a pune la punct toate detaliile precursoare ale unei eventuale colaborari.

Solicita oferta personalizata

Mutari locuinte - Relocari apartamente - Mutari firme - Relocari birouri

Mondo Move – este o firma specializata in domeniul transporturilor ce pune la dispozitie clientilor sai o varietate de servicii printre care se numara: mutare locuinta, relocare sediu firma, debarasare si depozitare.

Inca de la primul apel telefonic vom stabili de comun acord, toate detaliile necesare unei eventuale colaborari, iar in cel mai scurt timp veti primi oferta personalizata in functie de nevoi, buget, program si preferinte. Ne propunem sa oferim clientilor servicii la cele mai inalte standarde, totodata la preturi reduse.

Mondo Move presteaza servicii de: transport mobila, mutari mobila, mutari locuinte, relocari sedii, debarasare mobila si depozitare in principal pe teritoriul Bucurestiului, dar si in restul tarii, toate bunurile fiind protejate pe intreaga durata a transportului.

Impachetare, etichetare

Dez/asamblare

Manipulare

Transport

Despre mondo move

Oferim servicii profesionale de mutari mobila, mutari locuinte, relocari sedii firme, debarasari si depozitari Bucuresti.

Adresa

bd Timisoara, 19, 061305 – Bucuresti

Luni-Sambata: 8-19

Social Media

Call Now Button
×