Servicii profesionale destinate persoanelor juridice: relocare sediu Bucuresti - mutari fime - mutari birouri

Oferim servicii precum: relocare sediu Bucuresti, mutare firma, mutare birou - atat in Bucuresti cat si la nivel national.
Relocarea sediului poate reprezenta o operatiune stresanta din punct de vedere logistic, tocmai de aceea, echipa Mondo Move incearca pe cat de mult, sa va faciliteze munca, oferindu-va servicii de la A la Z, din punctul A in punctul B - in siguranta, cu rapiditate si totodata in mod eficient.

relocare sediu bucuresti

Relocare sediu Bucuresti - mutari firme - mutari birouri

Noi, echipa Mondo Move, cunoastem faptul ca timpul reprezinta o resursa esentiala in afaceri, de aceea ne propunem sa va facilitam cat mai mult munca, iar toate etapele procesului de relocare sa fie realizate in siguranta si cu rapiditate, aceste doua caracteristici fiind si o prioritate in procesul zilnic de desfasurare a activitatii.

 In urma experientei, echipa noastra si-a deprins anumite automatisme care ajuta la eficientizarea metodelor de lucru, astfel, sa nu existe timpi de lucru pierduti.

Bunurile sunt impachetate si etichetate corespunzator, astfel incat, sa fie protejate pe durata transportului si de asemenea, pentru a evita confuziile si a reduce timpul de reasamblare si pozitionare la noul sediu, unde este cazul. In cadrul serviciilor noastre de relocari firme(corporate), ne ocupam de toate categoriile de obiecte, precum: birouri / mobilier, dulapuri / fisete, seifuri, echipamente IT, obiecte fragile si alte bunuri. De la primul contact telefonic sau prin email, va vom oferi in cel mai scurt timp oferta personalizata, in functie de: program, buget, nevoi si preferintele dumneavoastra.

relocare sediu bucuresti

In demersul continuu de perfectionare, de-a lungul timpului echipa si-a deprins anumite automatisme prin intermediul carora, operatiunile zilnice sa se desfasoare in siguranta, cu rapiditate, iar totodata in mod eficient.

Toate acestea in incercarea ca serviciile oferite clientilor, sa poate fi caracterizate printr-un singur cuvant: “superlativ”.

Echipa Mondo Move ofera de asemena servicii de depozitare ale bunurilor, spatiile de depozitare fiind de dimensiuni diferite intrucat sa satisfaca orice nevoie.

Toate spatiile de depozitare sunt dotate cu sisteme anti-incendiu si supravegheate 24/7, astfel obiectele dumneavoastra sunt in siguranta in permanenta.

Impachetare, etichetare

Dez/asamblare

Manipulare

Transport

Pozitionarea la noul sediu

Despre mondo move

Oferim servicii profesionale de mutari mobila, mutari locuinte, relocari sedii firme, debarasari si depozitari Bucuresti.

Adresa

bd Timisoara, 19, 061305 – Bucuresti

Luni-Sambata: 8-19

Social Media

Call Now Button
×